19 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
30-5-2024 00:48:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Top service. We werden fijn ontvangen. Alles was super snel geregeld. Ik heb een mooie golf 8 kunnen aanschaffen hij was aan het uitblinken toen we aankwamen. Ik geniet van mijn nieuwe auto. Dankzij de heren!
18-5-2024 22:26:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hyundai gekocht. Het was voor mij een fijne ervaring bij jullie. De auto bevalt nog steeds erg goed, ben erverg blij mee. Heb er al fijne ritten in gemaakt.
22-11-2023 09:15:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We zijn heel goed en professioneel geholpen door Pim bij de aankoop van onze Opel Corsa. De auto stond er keurig bij toen ik hem ophaalde. Bedankt heren.
21-11-2023 19:45:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In onze zoektocht naar een jong gebruikte Volkswagen Polo terechtgekomen bij de mannen van Occasionpoint Gelderland. Dat blijkt om meerdere redenen een goede keuze. Mooie auto's, een eerlijk verhaal en je krijgt de aandacht die je als klant wenst. Top geregeld Pim, we zijn er blij mee! #KD-688-J
16-11-2023 13:46:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Blijf bewonderingswaardig hou deze mensen behulpzaam zijn richting hun klanten. Bij hun geld zeker niet uit het oog uit het hart.
15-7-2023 15:51:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Gewoon doen als ze iets naar je wensen hebben. Komen beloften na en dat in deze tijd is Klasse.
11-12-2022 10:27:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via Occasion Point een prachtige, goed onderhouden A3 aangeschaft. Bij binnenkomst zie je dat deze heren het serieus nemen. Alles was netjes en op orde. Wat je verwacht was aanwezig, goede service, auto voldeed aan de beschrijving en garantie. Ben erg tevreden. Hier kun je vertrouwd je nieuwe auto aanschaffen!
23-11-2022 12:51:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie en goed onderhouden Mercedes B klasse bij Occasionpoint Gelderland gekocht voor een mooie prijs. Deskundig advies van de heren gehad en alle documentatie van de netjes aanwezig. Een echte aanrader top!!

Onze reactie:
Beste Elijona, Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met de jullie nieuwe auto! Team Occasion Point Gelderland
8-10-2022 12:48:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer nette Mercedes coupe gekocht bij occasionpoint. Service van het bedrijf is verzorgd tot in de puntjes. Alles omvattend, een aanrader!
23-7-2022 15:56:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen weekend mijn nieuwe auto opgehaald bij Occasion Point Gelderland. Erg vriendelijke medewerkers met een goede service. Zoals afgesproken stond mijn auto met een nieuwe apk en op een setje nieuwe banden klaar. Ook kon ik de auto zelfs buiten werktijd op komen halen. Heel erg bedankt!

Onze reactie:
Beste Koen, hartelijk dank voor de waardering. Heel veel plezier en veilig kilometers gewenst! Vriendelijke groet Team Occasion Point Gelderland
9-7-2022 08:10:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik ben door Yves (Occasion Point Gelderland) prima en heel klantvriendelijk geholpen aan een vrijwel nieuwe zeer mooie VW ID.3. Occasion Point gaf een mooi bedrag terug voor de ingeruilde auto en zo konden we het snel eens worden. Het volledige(!) bedrag aan subsidie elektrische gebruikte auto's is inmiddels ontvangen! Occasion Point was ook zo vriendelijk om te zorgen voor een Nederlandstalig instructieboekje.

Onze reactie:
Beste heer Leeuwendal, het was ons een genoegen u te ontvangen in onze showroom. Heel veel plezier van uw aankoop en veilige kilometers gewenst. Vriendelijke groet Team Occasion Point Gelderland
9-7-2022 08:07:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prachtige opgeruimde showroom. Mooi luxe wagenpark. Erg fijn en vriendelijk geholpen. Afhandeling en koop van de mijn nieuwe Toyota ging echt op zeer vriendelijke en persoonlijke basis. Hier nemen ze nog tijd voor hun klanten. Absolute aanrader om een mooie auto te kopen.

Onze reactie:
Beste John, hartelijk dank voor de review! Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe aankoop. Vriendelijke groet Team Occasion Point Gelderland
28-1-2022 05:25:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Mooi bedrijf en verstand van zaken, ga zo door.

Onze reactie:
Hartelijk dank voor de beoordeling, heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met de auto!
2-7-2021 08:21:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Een super fijne ervaring, top bedrijf
15-6-2021 18:41:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Snelle reactie en service
23-5-2021 19:41:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een super bedrijf, fijne service. Keurig netjes behandeld. Wij zijn ondanks de grote afstand zeker een vaste klant geworden. Een echte aanrader. Koffie was lekker trouwens:-)
19-5-2021 11:24:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Auto op marktplaats gevonden en gekocht , snelle aflevering. Ga zo door!
28-4-2021 21:44:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Super vriendelijke service . Denken mee aan je behoeftes en budget. Hebben verstand van smaak van auto's
23-4-2021 17:28:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Aardige jongens, behulpzaam. Tevreden met mijn aankoop!